55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

Bliv udlejer via Lej-soundboks.dk

Efterspørgslen på at leje en Soundboks stiger i hele landet. Vi er derfor altid på udkig efter at kunne ekspandere vores geografiske område, så vi kan servicere så mange glade lejere som muligt. Hvis du er ejer af en Soundboks kan du derfor ansøge om at blive udlejer og tjene penge på at udleje din Soundboks via os.

Kan jeg tjene penge på min SOUNDBOKS?

Ved at udleje din Soundboks kan du via udlejninger opnå en pose penge. Hos Lej-Soundboks.dk modtager vi mange henvendelser på kunder der vil leje soundbokse i hele Danmark, derfor kan netop din by være den næste der skal på danmarkskortet. Hvis du udlejer din SOUNDBOKS til festivaler er der også mange penge at hente på meget kort tid. Vi lover ikke et præcist antal udlejninger til dig, hvilket betyder du også selv kan udleje på normal vis udover.

 

Hvordan bliver jeg udlejer af SOUNDBOKS på Lej-Soundboks.dk?

For blive udlejer på vores side skal du anmode via denne kontaktformular. Her skal du skrive lidt om hvor mange soundbokse du har, samt gerne om du har ekstra batterier eller andet ekstraudstyr. Vi vil også gerne høre lidt om hvem du er som person, da vi skal kunne stå inde for personerne, der ender med at være ansigtet for Lej-Soundboks.dk ud af til. Du bliver kontaktet når vi har gennemgået din ansøgning, hvor vi vil spørge have en mere detaljeret samtale om hvordan det hele vil foregå. Det er vigtigt for os, at vores udlejere føler sig trygge i at udleje via os. Dette gør vi også ved at have et depositum på DKK 3000 når vi udlejer en Soundboks på vores side.

 

Kan jeg udleje en Soundboks hvis jeg ikke bor i en storby som København?

Vi oplever naturligvis størst efterspørgsel i de store byer som København, Vejle og Aarhus. Dette betyder dog ikke, at vores mindre byer også er meget relevante at få på danmarkskortet over steder hvor folk kan afhente deres Soundboks. Hvis du er i tvivl om din by er relevant, så ser vi gerne at du kontakter os, hvor vi vil komme med vores bud på om det er relevant. Samtidig skal man også huske, at selvom mindre byer oplever mindre efterspørgsel, så er der også mindre udbud i disse områder. Det kan derfor være godt at være i netop disse byer eller områder som udlejer af Soundbox.

Hvordan foregår udlejning af soundboks?

Når du er accepteret som udlejer via os, så kontakter vi dig når der kommer henvendelser i dit område. Det er derfor supernemt for dig som udlejer, da vi sender det hele til dig, hvorefter du blot skal acceptere eller afvise denne lejeanmodning. Vi vil dog gøre opmærksom på, at det er meget vigtigt for os at du som udlejer overholder de aftaler som vi indgår. Dette indeholder blandt andet, at du altid er ansvarlig for at udlevere din soundboks til kunden, det vil sige ikke at aflyse det dagen før. Du får naturligvis også betaling for at udleje din soundboks via os.

 

Hvordan tjener I penge på at udleje via andre?

Efterspørgslen i Danmark er desværre ikke stor nok til at man kan have et helt lager de forskellige steder i Danmark, hvor der også skulle være bemanding. Vi tager derfor en kommission af selve lejeindtægten, så vi kan få penge til at udvikle siden og tiltrække endnu flere udlejninger til dig som ejer af soundboksen. Grunden til at vi tager et cut af prisen skyldes, at der bruges kræfter på at tiltrække kunder, opsætning samt vedligholdelse af hjemmeside. Vi håber at I som udlejere respekterer dette, så respekterer vi også jer, men husk – TeamWork makes the DreamWork.

 

Vi håber at du kunne tænke dig at blive udlejer ved os. Måske ejer du ikke selv en soundboks, men kender en ven som eventuelt kunne tænke sig det, så send gerne ham vores vej. Udfyld formularen herunder for at blive kontaktet. Skulle du have nogen spørgsmål, så kontakt os gerne på kontakt@lej-soundboks.dk – tusinde tak.

Udforsk blog om Soundboks

Hvis du synes at denne artikel var spændende at læse, så tjek gerne vores blog-side ud hvor vi deler ud af tips og tricks indenfor teamerne fest, soundboks og musik. Klik på knappen herunder for at se blog.