55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

SMUK FESTIVAL – Danmarks Hyggeligste Festival

Der er intet bedre end en dansk sommer, og slet ikke ligesom i 2018. Godt vejr tiltrækker endnu flere besøgende til landets festivaler som Jelling musikfestival, Skive festival, Langelandsfestival, Roskilde musikfestival og ikke mindst den som dette blog-indlæg skal handle om. Nemlig Skanderborg festival også kendt som SMUK-FESTIVAL. Denne festival varer fra datoen, d. 7. august  – 11. august 2019.

Musikken

Noget af det mest vigtige for festivalsgængerne er kunsterne. Når Soundboksen nede på camp-området bliver overgået er det kun fra den store scene i bøgeskoven. Det er altid spændende før, at de offentliggører hvilke kunstnere, som skal fylde gæsternes øre med sprød musik i de gyldne omgivelser på danmarks smukkeste festival. I 2019 byder kunsternavnene på lidt af hvert. Et af årets helt store navne er, Calvin Harris. En mand der har lavet kendte hits som Promise samt været en del af One Kiss med Dua Lipa. Til de unge piger er Citybois naturligvis også på listen, som til enhver tid kan få pigerne til at blive bløde i knæene.

Hvis man ønsker at trække lidt væk fra den store skare af mennesker, kan man tage tilbage til sin Camp, hvor der også næsten altid er gang i den. Det er ofte den yngre del af befolkningen på SMUK FESTIVAL, som ligger til på camp pladsen og ofte i med et anbragt festivalsanlæg. En SOUNDBOKS 2 med to batterier er den ideelle løsning til en flok unge mennesker. Da en så dyr højtaler ikke er en nødvendighed i hverdagen, selvom det er fedt, vælger mange at LEJE EN SOUNDBOKS 2 til bl.a. SMUK FEST.

Skal du på festival, så tjek priserne for at leje en soundboks på linket her.

Vi ønsker at få alle begivenheder til at føles som en kæmpe fest, ved altid at skrue SOUNDBOKSEN på 11. (Det højeste den kan spille)

Camp området

Som nævnt tidligere er der også en camp site på SMUK-FEST. Her er disse forskellige områder ofte tiltænkt forskellige aldersgrupper. Et område hedder Kærligheden, hvor det ofte er de unge mennesker der fester igennem med fx SOUNDBOKS 2. Dette område kan ses fra E45, hvor de kulørte lamper skaber den rette stemning.  Der kan læses mere om de forskellige steder ved at trykke her.

 

Festivals-sæsonen er en rigtig god tid. Husk at få udnyttet de unikke muligheder og gør din festival endnu sjovere med medbragt musik fx i form af en lejet SOUNDBOKS 2 ved www.lej-soundboks.dk

 

Fra www.lej-soundboks.dk ønsker vi jer alle en rigtig god festivals-sæson! Husk at nyde de små øjeblikke. God musik-sommer!