Hjemmeside statistik

Soundboks 3 – Hvad ved vi?

Soundboks har noget nyt på trapperne og her ved Lej-Sounboks.dk kan vi slet ikke vente til at se hvad Soundboks lancere. Rygterne går nogle mener at der kommer et par høretelefoner og andre mener der kommer en ny Soundboks 3.

Soundboks 3 release & Leak

Vi har ved lej-soundboks.dk dog fået fingerende i et leak. Ombord på et Norwegian fly var der i et magasin en reklame for den nye Soundboks 3. Ups Soundboks… Vi må sige at den nye Soundboks 3 ser virkeligt fed ud. Det nye design klæder den, og vi går ud fra at den ny kan holde til mere og spille højere i længere tid, så vi kan give vores kunder muligheden for en endnu vildere fest og festival. 

 

Der er en masse rygter om den nye Soundboks 3, og ingen ved faktisk om den overhovedet kommer til at hedde Soundboks 3? Vi har på fornemmelsen at den nemlig bare kommer til at hedde Soundboks.

Soundboks 3 – Break Through the noise

Soundboks har på deres hjemmeside en nedtælling til deres lancering af den nye Soundboks 3, så hvis du er lige så spændt som vi er på at se deres nye produkt kan du følge med her. https://soundboks.com/breakthroughthenoise/

Soundboks har for nyligt slettet alt på deres Instagram, og har promoveret at de lave en ny begyndelse med Break through the noise.

Vi sidder klar til at se lanceringen og deres nye produkt, og vi håber på en ny Soundboks 3. Så har vi nemlig endnu mere vi kan leje ud til alle vores skønne kunder. Vi bliver naturligvis ved med at udleje alle vores Soundboks 2’er, men vi glæder os til at få den nye Soundboks 3 hjem, så vi kan give jer muligheden for at leje den nye Soundboks 3 – Og dermed holde en endnu vildere fest!

Husk du kan stadig leje en SOUNDBOKS 2 ved www.lej-soundboks.dk

 

Fra www.lej-soundboks.dk ønsker vi jer alle en rigtig dejlig dag! Husk at nyde de små øjeblikke. God musik-sommer!