55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

LEJ EN SOUNDBOKS

TIL SMUKFEST

SMUKFEST

Lej en SOUNDBOKS til SMUKFEST for kun DKK 1499. 

Benyt formularen herunder for at leje en Soundboks til Smukfest

Jeg er klar over, at der er et depositum på DKK 3000 som sikkerhed.

Jeg har læst og er indforstået med lejebetingelserne.

Lej en soundboks
Smuk fest skanderborg

Lej Soundboks SMUKFEST

Efter flere års nedlukning kan danmarks bedst beliggende festival afholdes igen, nemlig SMUKFEST. Festivalen er kendt for sin unikke placering og hyggelige stemning inde i bøgeskoven, hvor netop bøgescenen har haft store kunstere til at optræde som Post Malone i 2019. Venner begynder at forme deres camps, hvor musikken ofte er essentielt i form af at leje en SOUNDBOKS til netop SMUKFEST i år. 

Dette års SMUKFEST bliver af en ekstraordinær kaliber, da mange nu har glædet sig i flere år til denne flotte festival kan afholdes igen. Årets hovednavn er Justin Bieber som skal spille på bøgescenen onsdag d. 3. juni, hvor SMUKFEST også starter. Hvis du ønsker at se resten af musikprogrammet for smukfest kan du klikke her. Mange ser dog ikke musik på i bøgeskoven hver dag, da festivalsdeltagerne ofte kun har billet til én dags musik. SMUKFEST udskiller sig dog fra andre festivaler her, da man stadigvæk godt kan være i deres camps resten af festivalsdagene, men kun kan høre musik den dag man har adgang til. Det skal dog nævnes, at en partout-billet til festivalen i Skanderborg naturligvis dækker til musik alle dage. Grupperne sidder dog ofte i kærligheden eller på andre områder som kan tjekkes ved at trykke på dette link. Det er blevet kotume for alle camps at have en SOUNDBOKS, da den spiller op til 126 dB og andre højtalere derfor bliver overdøvet, hvis der er en soundboks i nærheden.

Stor efterspørgsel på leje af SOUNDBOKS til Smukfest

Hos lej-soundboks.dk oplever vi meget høj efterspørgsel på leje af soundboks generelt til alle festivaler. Vi oplever også, at mange først tænker på deres musik til deres camps få uger inden festivalen overhovedet begynder, hvilket betyder en øget efterspørgsel netop denne periode. Det anbefales derfor at I hurtigt overvejer hvad jeres løsning i campen skal være. Måske I synes det er nemmere at leje en soundboks til SMUKFEST ved www.lej-soundboks.dk så der er styr på denne vigtige post.

Skal jeg leje ekstra batteri til smuk festival?

Det er meget individuelt om du skal leje et ekstra batteri til festivaler. Mange vælger en løsning hvor de bytter deres opbrugte batteri til et opladt i SOUNDBOKS-boden. Denne løsning koster kun DKK 50 hver gang, samtidig med at det bliver meget lettere for alle deltagere i campen. I kan dod også vælge løsningen at leje et ekstra batteri for en pris på DKK 399 for hele festivalsperioden. Det er også rart at man kan lade om natten, og ikke er afhængig af at menneskerne i boden er tilstede.

Fjordenhus i Vejle havn

Priser for leje af SOUNDBOKS til SMUKFEST