55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

LEJ EN SOUNDBOKS

i vejle fra dkk 399

SPØRGSMÅL?

Ring gerne på vores telefon
+45 55 23 48 00‬

Udfyld formularen herunder for at anmode om leje af SOUNDBOKS i Vejle

Jeg er klar over, at der er et depositum på DKK 3000 som sikkerhed.

Jeg har læst og er indforstået med lejebetingelserne.

Lej en soundboks
Bølgen i Vejle

Lej en SOUNDBOKS Vejle

Netop Vejle rummer både unge og gamle hvilket giver anledning til at stor efterspørgsel for udlejning af SOUNDBOKS i Vejle.

Vejle er oprindeligt der hvor Lej-Soundboks.dk startede op. Det er derfor naturligvis også muligt at leje og afhente din SOUNDBOKS i den skønne by. Vejle er kendt for at være et godt sted for unge at vokse op, da byen rummer en bred række af folkeskoler men også stort udvalg af gymnasier som Campus Vejle, Rødkilde og Rosborg. Studenterne fra netop disse gymnasier er også kendt for at holde gang i festen på dæmningen, som er fest-gaden for Vejlenserne.

Lej-Soundboks.dk oplever at folk kommer fra et stort opland for at hente deres lejede SOUNDBOKS i byen, da den ligger godt centreret i forhold til mange små byer rundt om. Book din Soundboks med afhentning i Vejle netop i dag på www.lej-soundboks.dk – vi glæder os til at hjælpe dig. 

Fest i Vejle

Mange tager fra Vejle området deltager også på SMUK-fest, som ofte lejer en SOUNDBOKS med afhentning netop i Vejle, da det er så tæt på Skanderborg. Derudover byder byen med mange parcelhuse også op til havefest, hvorfor udlejning af festanlæg i trekantsområdet øges for hvert år. 

Fjordenhus i Vejle havn

Priser for leje af
SOUNDBOKS i Vejle