Hjemmeside statistik
55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

Anmeldelse af SOUNDBOKS 2

Da Soundboks blev startet tilbage i 2016 blev højtaleren øjeblikkeligt et hit. Dette er ikke tilfældigt, da Soundboks simpelthen er en sublim fest højttaler. Hvorfor tænker du måske? Vi lavet en anmeldelse og testet Soundboks 2. I denne anmeldelse af Soundboks 2, vil udvide din horisont om hvad en Soundboks bl.a. kan.

Soundboks 2 er som navnet antyder den anden Soundboks i rækken. Den spiller derfor endnu højere og i længere tid end den første Soundboks gjorde.

 

Den spiller HØJT!

Soundboks 2 er lavet til at spille højt! Det kan den sandelig også, faktisk går lydstyrken helt op til 11. På trods af den kompakte størrelse kan den nemt spille en fest eller en festival camp op.

På outdoor indstilling kan en Soundboks 2 spille hele 122 Decibel?! Altså det svarer til lydniveauet til mange koncerter. Her fra Lej-Soundboks.dk er vi imponeret.

 

God bass og lydkvalitet

Højttaleren er udviklet i samarbejde med legenden Johnny Engberg aka. Saturnus. Når han har haft en finger med i spillet er det en garanti for at højttaleren er fintunet til perfektion. 
Soundboksen har 2 indstilling “Indoor” og “Outdoor. På indoor er der mindre bass og lidt mere diskant, og detaljeringsgraden i lyden er højere. Men sætter du derimod Soundboksen på “Outdoor” får du fuld bass og MAKS lydstyrke.

Det er faktisk ret imponerende hvor god bass der er i en Soundboks, selv når den spiller udenfor, samtidig med at det lyder fornuftigt.

Fantastisk batteritid

Et Soundboks 2 batteri holder forskelligt alt efter hvor højt du spiller. Vi har lavet en guide herunder så du kan se hvor længe du kan holde festen kørende inden du skal skifte batteriet. Når batteriet skal lades op tager den kun 3,5 timer Husk hos www.Lej-soundboks.dk følger der altid 2 batterier med, og du er derfor helt sikker på at kunne holde festen kørende!

 

Kan holde til det meste

Soundboks 2 er lavet til at kunne holde til det meste. Vi har testet det, og det kan den. Den spiller både i Sne, på stranden, på en regnvejrsdag på festivalpladsen. Og den klare også at en øl vælter på den. Soundboks 2 er ikke vandtæt, så man skal selvfølgelig ikke lige hoppe i poolen med den. Den er virkeligt solidt bygget, og kan sagtens holde til at man fyre den af, mens man står ovenpå den!

Er der ingen SOUNDBOKS fri på lej-soundboks kan du undersøge vores partner i form af www.rentsoundboks.dk 

Den kan tages med overalt!

Det er ret imponerende at den også er praktisk. Den har nemlig et bærehåndtag i hver side. Det gør at den er nem at have med overalt og nemt at flytte rundt på. Soundboks 2 vejer faktisk kun 15 kg, og hvis man er 2 er den nem at gå rundt med.

SOUNDBOKS er nem at bruge

Tilslutningen til soundboks anbefaler vi at man gør med Bluetooth. Det er super simpelt, man tænder bare soundboks og vælger den under bluetooth på telefonen, og så skal du bare vælge det næste hit at feste til! Det er også muligt at tilslutte med et AUX stik, og man kan på den måde slutte flere Soundboks’ sammen.

 

Specifikationer for Soundboks 2

Lydstyrke: 122 dB

Bass / Mellemtone: 2 x 10”

Diskantenhed: 1 x 1”

Effekt: 3 x 72 watts forstærkere

Lydkilder: Bluetooth, AUX

Batteritid: 40-100 timer

Mål og vægt: 66 x 43 x 32 cm / 15 kg

 

 

ANTAL STJERNER FOR SOUNDBOKS 2

Soundboks 2 er altså en alt i en løsning, der kan spille virkeligt højt! Derfor har vi hos www.Lej-Soundboks.dk udelukkende valgt at udleje Soundboks 2, der passer perfekt til festivaler som Jelling, Roskilde & SMUK-Festival.

Udforsk blog om Soundboks

Hvis du synes at denne artikel var spændende at læse, så tjek gerne vores blog-side ud hvor vi deler ud af tips og tricks indenfor teamerne fest, soundboks og musik. Klik på knappen herunder for at se blog.