55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

Lej mikrofon til Soundboks

Hos lej-soundboks.dk er vi stolte af at tilbyde udlejning af diverse ekstraudstyr. Vi mener vores sjoveste gimmick er mikrofonen, som kan tilsluttes en SOUNDBOKS Gen. 3.

Mikrofon til alle anledninger

En mikrofon kan benyttes til mange anledninger. Holder man bryllup kan den bruges til taler, så gamle mormor også kan høre hvad barnebarnet siger i den anden ende. Karaoke er også et hit blandt vores lejere, da man kan synge ind over lyden. Dette kan i sær være sjovt på en festival, for at få gang i den fedeste camp, som meget primitivt kan fungere som en karaokebar!

Soundboks-app hjælper som mixer

Ved hjælp af SOUNDOBKS-appen, er det muligt at benytte appen som en mixerpult, så man selv kan justere lyden af mikrofonen samt musikken. Hvis mikrofonen ikke benyttes kan den blot slukkes på selve mikrofonen selv, hvorefter lyden i SOUNDBOKSEN slukker, men indstillingerne forbliver. Tænd derfor igen for at få samme lyd som før. Dette gør det meget nemt at benytte under en fest, så det kun skal sættes op før et arrangement. Skriv til os på kontakt@lej-soundboks.dk hvis I har spørgsmål til det.

Udlejning af ekstra udstyr til soundboks

Det er muligt at leje en mikrofon i næste alle vores udlejningsbyer. Dette skal tilvælges i vores kontaktformular ”Mikrofon, Ja tak”. Det koster 150 kr./dag at leje en mikrofon ved www.lej-soundboks.dk. Derudover tilbyder vi også udlejning af ekstra batterier og backpack.

 

Hvordan tilslutter jeg en mikrofon til en Soundboks?

1. Tilslut jackstick i SOUNDBOKS. Vigtigt at det er input siden. Bemærk at jackstickket kan indsættes midt i XLR-kabel indgangen.

2. Tænd SOUDNBOKS app og log ind.

3. Connect til SOUNDBOKS i SOUNDBOKS app.

4. Find PRO PANEL.

5. Tryk på Mixer I channel 1 og vælg microphone (højere og mere klar mikrofonlyd).

6. Skru herfra op og ned, for at justere lyden.

7. GOD FEST!

The New Soundboks

Udforsk blog om Soundboks

Hvis du synes at denne artikel var spændende at læse, så tjek gerne vores blog-side ud hvor vi deler ud af tips og tricks indenfor teamerne fest, soundboks og musik. Klik på knappen herunder for at se blog.