55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

Hvorfor leje en SOUNDBOKS?

Festivalerne betyder at mange venner skal arrangere dette års bedste uge sammen. Der ligger heri en masse planlægning af både, pavilion, væske og sidst men ikke mindst musikken der skal få campen til at være sjov at være i. Her er den mest kendte højtaler naturligvis fra SOUNDBOKS. Ofte er det unge som i forvejen betaler mange penge for selve billetten til festivalen, så der må gerne spares hvor der kan. Et sted kan være ved højtaleren. Vi forklarer hvad der er fordele og ulemper ved at leje en SOUNDBOKS ved fx www.lej-soundboks.dk

Manglende SOUNDBOKS til event
Har du prøvet at skulle arrangere et event som du virkelig har lagt mange kræfter i. Det kunne være en konfirmation, et bryllup eller måske en fødselsdagsfest. Selvom alle events kan arrangeres forholdsvist billigt, så plejer det i hvert fald at løbe op i en god sjat penge. Alt pynt, drikkelse og tøjet er klar, men hvad nu med musikken? Kan man ikke bare bruge min lille højtaler jeg plejer at tage med i bad – det kan jo være virkelig dyrt at købe et stort anlæg (SOUNDBOKS koster 7499 dkk) bare til denne ene aften.

Købe eller leje en Soundboks?
Hos Lej-Soundboks.dk mener vi ikke at det altid behøver at være den rigtige løsning at leje en SOUNDBOKS, selvom det ofte godt kan betale sig. En SOUNDBOKS er en bærbar musikafspiller der tilkobles via bluetooth og hvor strømmen holder op til 40 timer på ét batteri. Hos os kan du leje en billig Soundboks i bl.a. København og Vejle for kun 399,- pr. dag. Det vil altså svare til at du skal holde næsten 20 vilde fester, før at det vil give mening at købe en Soundboks for disse store begivenheder.

The New Soundboks

Vennegruppe og musik
Hvis man er en stor vennegruppe der tit fester sammen kan det være en idé at købe Soundboksen, da man så ville kunne dele denne mellem hinanden. Vi anbefaler dog at man inden køb laver en indbyrdes aftale i gruppen. Denne kunne indeholde følgende:
• Hvem skal have højtaleren ved sig?
• Hvornår må deres venner låne den – eller skal de leje SOUNDBOKSEN?
• Kan man ’købes’ ud af aftalen?
• Hvor mange gange må man låne den til eget forbrug?
• Hvem bærer risikoen hvis den går i stykker?

Høj musik
Bor man midt i byen eller har man naboer der let bliver generet at støj, så kan det være at man skal genoverveje om en SOUNDBOKS er den rigtige højtaler at leje til sin fest. Musikken kan komme helt op på 126 decibel, hvilket vi dog ikke anbefaler at få den helt op til af sundhedsmæssige årsager. Vi udlejer Soundboks i hele Danmark for at give folk muligheden for at få en endnu federe fest, uden at de nødvendigvis skal smide næsten 8.000 kr. for en højtaler, selvom det som nævnt før, kan være pengene værd. 

Opsummering om du skal købe eller leje en Soundboks
Når du skal holde en fest og mangler lyd, må du overveje situationen og eventuelt bruge dette blogindlæg til at træffe din beslutning ud fra. Svaret om du skal købe din egen eller leje en soundboks fra www.lej-soundboks.dk er desværre ikke sort hvid (gid det var!!). Er du stadig i tvivl, så henvend dig gerne via vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage til dig. En tommelfingerregel er ca. én Soundboks pr. 50 mennesker til en fest. Vi har nemlig mulighed for at slå dem sammen med ’The New Soundboks’. Det vil sige, holder du en fest for 100 mennesker anbefaler vi altså 2 Soundbokse som giver en ultra god lyd sammen. I stedet for at smide 15.500,- kan du nøjes med at smide 799,- og få en fest som ingen vil glemme. 

Udforsk blog om Soundboks

Hvis du synes at denne artikel var spændende at læse, så tjek gerne vores blog-side ud hvor vi deler ud af tips og tricks indenfor teamerne fest, soundboks og musik. Klik på knappen herunder for at se blog.