55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

Roskilde festival

Danmarks største festival, hvor stemningen altid er i top. Dette indlæg vil komme ind på, hvordan man med en Soundboks kan få en endnu federe festival.

Roskilde festival

Højt humør, godt selskab og højt musik er nøglen

 

Når sommeren endelig ankommer til Danmark, er landets største festival at finde i og omkring Roskilde. Folk fra hele verden kommer, for at få nogle goder minder og opleve den fantastiske stemning i alle camps, hvor der ofte spilles musik fra en Soundboks 2. Dette skyldes, at det jo næsten er pinligt ikke at have musik i sin egen camp, nu hvor alle andre jo har det. En Soundboks holder derfor humøret højt, selvom tømmermændene kommer snigende gennem hele festivallen. 

Roskilde Festival er klart den fedeste uge på hele året. Med venner, godt humør og fantastisk musik med en lejet Soundboks 2 fra www.lej-soundboks.dk bliver det ikke bedre. Det kan klart anbefales at tage på ROS!

Kasper Dal

Vejen

Selvom Orange Scene er et hit på Roskilde, er det ikke alitd, at folk magter at stå i varmen. Man kan derfor vælge at fyre sin egen fest i campen og få folk til at danse, ved blot at tilkoble en iPhone til en Soundboks 2, som kan lejes ved www.lej-soundboks.dk – i sær hvis man kan få noget skygge, så hovedet holder hele ugen på grund af øllerne og varmen. Hvis man ønsker man koble en Soundboks sammen med en anden Soundboks, så festen bliver endnu vildere. Dette er blot én af handlingerne man kan foretage sig for en federe festival på Roskilde. 

Lej en soundboks til Roskilde festival

Køen til den perfekte camp

Alle vil have en god camp, når man skal være på Roskilde Festival i en hel uge. Selvom musikken og en Soundboks kan redde mange stunder, så topper det festivalen med et godt spot til en god camp! Dette er der dog mange som ønsker, hvilket resulterer i, at utrolig mange unge mennesker vente i dage inden Roskilde Festival. Selvom det kan være meget varmt, så holder mange heden og søvnen ud. “The survival of the fittest” er mottoet, som bedst beskriver dette.

 

Når man så endelig har fået et godt sted at slå sit telt op, så begynder folk for alvor at komme i godt humør, når SOUNDBOKSEN bliver tændt og de gode numre kommer på. Bedst bliver det dog, når de helt kolde Tuborg i starten af festivalen åbnes, da de ender med at blive lunke i løbet af de mange varme dage.

 

Ønsker du at leje en Soundboks 2 til Roskilde Festival eller en anden, så kontakt LEJ-SOUNDBOKS.dk ved at trykke på BOOK herunder. Vi ser frem til at hjælpe med musikken! 

 

Udforsk blog om Soundboks

Hvis du synes at denne artikel var spændende at læse, så tjek gerne vores blog-side ud hvor vi deler ud af tips og tricks indenfor teamerne fest, soundboks og musik. Klik på knappen herunder for at se blog.