55 23 48 00‬ KONTAKT@LEJ-SOUNDBOKS.DK

Støj i de københavnske gader – lad os stå sammen.

Danmark er et land for alle. Der skal være plads til alle. Få personer skal ikke ødelægge bybilledet for resten. Netop dette har den seneste periode været oppe at vende, da mange unge skruer op på 11. At skrue op på 11 er i orden, hvis rammerne er til det. Men desværre har det vist sig, at mange gør det om natten, midt i gaderne i Aarhus og København. Dette er desværre trist, men lad os nu stå sammen og vis respekt.

Covid-19 har desværre været med til at aflyse festivalerne i år som Roskilde festival, Jelling festival og smuk-festival. Mange har glædet sig til at leje en SOUMDBOKS ved os og skrue op på 11. Vi havde glædet os til at give mange den fornøjelse, at de kunne have en kæmpe fest og skøn sommer med vennerne. Dette er selvfølgelig meget sørgeligt, men sådan er det og vi må alle få det bedste ud af det.

 

Mange af disse unge som skulle have været på festival i år har valgt at slæbe musikken med i gaderne i stedet. Vi tager dog afstand fra dette hos www.lej-soundboks.dk. Vi mener der skal være plads til alle, og opfordrer også vores lejere til at vise respekt til alle i bybilledet. Dette mener vi kun er fair over for alle. Om folk lejer en soundboks til en hyggelig eftermiddag i Kongens Have, så er det ikke ens betydende med at man spiller på 11. Der skal være plads til unge som gamle, selvom haverne ofte er store.

The New Soundboks

Udlejning af Soundboks i store byer som Vejle, København, Aarhus og Esbjerg skal være til, så folk kan få en fantastisk fest eller et fedt arrangement, og det ønsker vi virkelig. Men kan vi ikke i fællesskab få den kraftige bluetooth højtaler til IKKE at blive misbrugt, men derimod bruge den hvor den hører til bedst. Et råd kunne også være at spørge om folk på stranden eller i haven er okay med, at man spiller lidt højere end normalt. Vi får ofte svar fra lejere om, at de nærsiddende synes det er hyggeligt med lidt højere musik, så er det også fair. Men hvis ikke, lad os vise alle respekt og slet ikke gå i gaden midt om natten og vække folk.

Med det sagt, så er det hele bare sund fornuft. Vi glæder os som sindssyge til at tilbyde jer muligheden for at leje en soundboks til næste festivalssæson i 2021. Der bliver rift om dem vi har til rådighed, så skynd jer at booke en soundboks før det er for sent.

Udforsk blog om Soundboks

Hvis du synes at denne artikel var spændende at læse, så tjek gerne vores blog-side ud hvor vi deler ud af tips og tricks indenfor teamerne fest, soundboks og musik. Klik på knappen herunder for at se blog.